RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Vasastan

RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare

Husfasad i Vasastan i Stockholm.

Våra mäklare i Vasastan erbjuder mäklartjänster utöver det vanliga. Vårt engagemang och vår lokalkännedom hittar du inte någon annanstans. Dessutom är vi bäst på visningar! Kontakta oss för en kostnadsfri värdering så tar vi det därifrån.

Personliga mäklare i Vasastan

Kvalitet och nytänkande är ledord som genomsyrar hela företaget och som våra mäklare i Vasastan tar på stort allvar. Vi är lokala och personliga men samtidigt har vi en stor kedjas resurser i ryggen. Den kombinationen gör att vi kan erbjuda våra kunder det bästa av två världar.

Det är mycket att tänka på när man ska sälja lägenhet i Vasastan. Våra mäklare i Vasastan fungerar som en trygg och fast punkt för dig som genomgår den stora förändringen som det innebär att byta bostad. Vi har gjort detta massor av gånger, med goda resultat. Låt oss ta hand om försäljningen av din lägenhet – då kan du vara säker på att det blir bra.

6 steg för att sälja lägenhet

Såhär går det i korta drag till när vi säljer din bostad.

  1. Värdering. Detta steg är kostnadsfritt!
  2. Faktainsamling. Här samlar vi in och sammanställer information som planritning, besiktning och försäkring.
  3. Marknadsföring. Våra skickliga mäklare i Vasastan tar fram ett paket speciellt för din bostad. Vi anlitar alltid proffsfotografer och om så önskas kan vi även erbjuda tjänster inom heminredning inför fotografering och visning.
  4. Visning. Det här är en paradgren för våra mäklare i Vasastan! Fokus är att skapa en god atmosfär i ditt hem. Vi arbetar aktivt med besökarna, bland annat med visningsvärd, etiketter som beskriver hemmets fördelar och genomarbetade objektsbeskrivningar.
  5. Budgivning och förhandling. Det här är ett avgörande steg i försäljningsprocessen. Våra mäklare i Vasastan arbetar hela tiden med att utveckla sin förhandlingsteknik för att kunna komma till snabbare och bättre avslut.
  6. Kontraktsskrivning. Din mäklare i Vasastan går noggrant igenom kontraktet med både dig och köparen när det är dags att skriva på.