RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Vasastan

RING OSS - 08-124 200 34

Sälja lägenhet

En smakfull ljus lägenhet med parkettgolv, en ljusgrå soffa, en bokhylla i bambu och ett litet skrivbord i trä.

Vi är alltid på jakt efter ljuvliga lägenheter till salu i härliga Vasastan, kontakta oss så ser vi till att ni når er drömförsäljning! Våra skickliga mäklare i Vasastan strävar alltid efter att såväl säljare som köpare ska göra en god affär.

Sälja lägenhet i Vasastan

Du som är på jakt efter att sälja lägenhet i Vasastan kommer synas som aktuella objekt i en mängd olika kanaler. Våra mäklare i Vasastan annonserar i dagstidningar, på våra många olika kontor, på de största bostadssajterna med mera. Kanske är du redan med i vårt spekulantregister för att få reda på nya lägenheter till försäljning i ett tidigt skede. Vi har i alla fall ett stort spekulantregister för att nå ut till så många som möjligt när det är dags för dig att sälja din lägenhet i Vasastan.

Våra mäklare i Vasastan jobbar alltid med proffsfotografer för att potentiella köpare ska känna sig lockade av de tilldragande bilderna och bestämma sig för att gå på visning för att få reda på mer om en lägenhet.

Vi jobbar också aktivt med besökare på våra visningar. Alla som kommer förbi ska välkomnas av en visningsvärd och får ta del av inspirerande information om området, föreningen och bostadens fördelar.

Efter budgivningen kommer aktuell mäklare i Vasastan att detaljerat gå igenom köpekontraktet med både dig och köparen, så att ni båda ska ha all information ni behöver och vara helt med på vad som gäller.

Handpenning är oftast runt 10% av köpesumman. Tillsammans med vår mäklare i Vasastan kommer du sedan överens med köparen om när den ska få tillträde tilll din lägenhet. Det är viktigt för oss att du som säljare har full koll på dina rättigheter och skyldigheter. Vår mäklare i Vasastan finns till hands under hela köpprocessen för att ge dig stöd och råd.

Ska du sälja din lägenhet i Vasastan? Kontakta våra mäklare i Vasastan – vi hjälper er nå era drömmål.