RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Vasastan

RING OSS - 08-124 200 34

Om oss

Typiska hus i Vasastan.

Mitt i finanskrisen 2008 startade Magnusson Mäkleri Täby sin verksamhet. Trots att krisen påverkade den rådande marknadssituationen så tvekade vi inte över att följa vår dröm om att vara en trygg och kundnära mäklare i Vasastan. Vi nådde vårt mål och vi är idag en given aktör på marknaden. Som din mäklare i Vasastan finns vi här för dig som vill köpa och sälja bostad i Vasastan.

När det är dags att sälja din lägenhet i Vasastan – kontakta oss!

Pålitliga mäklare i Vasastan

Att vi vill vara bäst på visningar är något som genomsyrar det dagliga arbetet för våra mäklare i Vasastan. Det ger en bra upplevelse för besökare, vilket i sin tur leder till en bättre affär i slutändan. På det viset har vi fått många nöjda kunder.

Att såväl säljare som köpare ska känna sig som vinnare efter en bostadsaffär genom oss är någonting som är väldigt viktigt för oss. Därför ser vi till att erbjuda tydlig information om såväl rättigheter som skyldigheter i samband med en bostadsförsäljning. 

Erfarna mäklare i Vasastan

När du väljer att anlita oss som mäklare i Vasastan får du en trygg och personlig kontakt som hjälper dig med försäljningen av din bostad. Vi svarar på dina och köpares frågor, håller högklassiga visningar med spekulanter och lägger stort fokus på att försäljningen ska gå så smidigt och enkelt som möjligt. Vi är måna om att våra visningar ska vara en bra upplevelse för intresserade köpare, för att på så sätt leda till en bättre affär i slutändan. Ett arbetssätt som har gjort att vi har fått många nöjda kunder.

Nästa gång du ska sälja lägenhet i Vasastan – kontakta oss så hjälper vi som kunniga och prisvärda mäklare i Vasastan din bostadsaffär i mål!